15 jaar JH Den Couter

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1121 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3157 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
Datum: 
zondag, 11 maart, 2012 - 16:00

Jeugdhuis den Couter bestaat in maart 15jaar. En dat mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom pakken we uit met een heus feestweekend! Niet één dag, niet twee dagen, maar drie volle dagen feest! In die drie dagen is er vanalles en nog wat te doen in en rond het Poperingse jeugdhuis.

Op vrijdag 9maart neemt het feestweekend een spetterende start met de 'After school warming up Party'. Deze start om 16u en gaat door in de festivaltent in de jeugdhuistuin, het weekend wordt er knallend ingezet met DJ ARTOIS. Om 21u schotelen de mannen van Summerset jullie de dj-Goden ED & KIM(Pukkelpop, Tomorrowland, I love Techno, Stubru) voor. Samen met enkele Summerset resident DJ's kan er tot in de late uurtjes gefeest worden.

Wie van voetbal houdt, zal moeten doseren. Want de dag erop, op zaterdag 10maart begint om 15.30u al een heus panna-toernooi. Je kan je steeds inschrijven als duo of individu. Meer info volgt. Ook de minder sportieve mensen kunnen hun kans wagen in het spel. Om 18u kun je je namelijk aan het toogspel Kop of Munt wagen en kunnen zo veel pintjes gratis krijgen! 

Na een namiddag van zenuwslopende spelen is het weer tijd voor feest. Om 19u gaat Den Couter festival van start. Op Den Couter Festival kun je lekker kuieren langs de eet- en verkoopstandjes en genieten en uit de bol gaan met de tal van live-optredens. Om 01u00 gaat het feest verder in het Jeugdhuis zelf waar stevig gefeest kan worden op de dansvloer. Net als vorig jaar heeft Den Couter Festival weer een vetstrakke line-up:

=> 19u00 - 20u00: Infantile

=> 21u00 - 22u00: Mastercab (suikerrock, Dranouter aan Zee)

http://www.youtube.com/watch?v=62IMI_HnTO4

=> 22u30 - 23u30: Compact Disk Dummies (Laundry Day, Humo's Rock Rally) 

http://vi.be/thecompactdiskdummies

=> 24u00 - 01u00: Squarelectric ft. Netsky drummer 

http://www.youtube.com/watch?v=xXHHFDltgJk

=> 01u00 - 03u00: JH Sound Systema

=> 03u00 - ... : Radio Belgique FM (We are Prostitutes ft. 808snkrhds ,Dj set, Disco Volante)

Op zondag 11 maart is er vanaf 10u30 voor alle oud-bestuursleden en andere genodigden een receptie. Deze receptie is op uitnodiging. Vanaf 13u is het Jeugdhuis terug open voor het grote publiek.