CLUB 26 invites Billboard

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
vrijdag, 30 september, 2016 - 21:00

Jeugdhuis Den Couter is jarig en dat zal gevierd worden! Om ons 20-jarig bestaan te vieren, organiseren we op 14, 15 en 16 april 2017 een heus feestweekend.

Club 26 is er om je warm te maken voor het feestweekend. Het concept is simpel: iedere laatste vrijdag van een maand nodigen we een lokale band uit. Ben je aanwezig op onze eerste Club 26, dan krijg je een spaarkaart. Kom je luisteren naar iedere band en is je spaarkaart dus vol, dan krijg je gratis toegang tot het feestweekend én inclusief Den Couter Festival!

Samengevat: kom zes keer langs bij een Club 26, zorg dat je spaarkaart volgestempeld is en krijg gratis entree op 14, 15 en 16 april.

P.S. De spaarkaarten zijn te verkrijgen aan de toog voor en tijdens het optreden. Stempels kun je enkel maar krijgen voor, tijdens en eventjes na het optreden. Het is dus de bedoeling dat je het optreden komt volgen!

Op 30 september bijten we de spits af met Billboard Band. Deze jonge, lokale talenten zijn de perfecte opwarmers en een ideale reden om vrijdagavond langs te komen in Jeugdhuis Den Couter!

Tot dan!