Het Glazen Jeugdhuis

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
vrijdag, 24 januari, 2014 - 16:00

WHAT'S IN A NAME?

Het jeugdhuis is non-stop open vanaf vrijdag 16u tot en met zondag 04u. 36u lang zitten 6 radiomakers en barmannen (en vrouw) opgesloten in de transparante studio van Jeugdhuis Den Couter. Hun missie is simpel; een weekend overleven op sapjes, goeie muziek en jullie steun. 

Maar ook jullie missie is simpel; aanwezig zijn, feesten, de bewoners steunen en zoveel mogelijk geld binnenbrengen voor ons goed doel.

Dit jaar is ons thema 'we give a shit'. Zoals jullie weten is het sanitair blok van ons jeugdhuis dringend aan vernieuwing toe. We willen dit zo snel mogelijk realiseren, maar daar is heel wat budget voor nodig. Alle opbrengst van de bar en de verschillende acties gaan dit jaar dus integraal naar deze verbouwingen. 

De bewoners van het Glazen Jeugdhuis zijn dit jaar Midas, Niels, Stijn, Sander, Eva en Emiel. 36u staan ze non-stop paraat met leuke radioprogrammas en een café die nooit sluit. 
Enkele van de radioprogramma's:

HET WIEL VAN EMIEL- DE ZWAARSTE LIJST - MUSIC AT TWERK - EVA'S GROTE AVONDUUR - SANDER T. - KVRAAGHETAAN - HET FOUTE UUR - MINIFUIF MAXIPRET - DE TIJDLOZE - SOUND OF SANDER - ZET 'M OP EVA - ROCK AHOY - HALF UUR CENSUUR - DAAG DE BEWONER UIT - enz.

WHAT'S NEW?!
#
Dit jaar hebben blijven we echter niet bij de studio, zo hebben we onze eigenste Homo Turisticus die we rondsturen naar mooie plaatsjes, uithoeken, en ongerepte oorden, de eerste die 'm vindt, wint een mooie prijs. 

##
Dit jaar kun jij je steentje bijdragen aan de verbouwing van ons sanitair blok, letterlijk dan. Je kunt namelijk je eigen tegel kopen, die bedrukken wij dan met jouw persoonlijke boodschap en dan krijgt die tegen een plaatsje in de nieuwbouw. Hou je dus niet in om je plaatsje in onze Wall of Fame te kopen. 

###
Ook dit jaar kun je je favoriete plaat aanvragen. Tijdens het radioprogramma 'Kvraaghetaan' worden deze pareltjes dan aan elkaar gemixt door één van onze djs.
Jouw verzoeknummer kun je enkel aanvragen via 
kvraaghetaan@dencouter.be

####
Wie gaat de uitdaging aan om 36u lang publiek te zijn van dit fantastisch weekend? Start vrijdag om 16u en blijf tot zondagochtend 04u. Het kan. Wij zorgen alvast voor ontbijt op zaterdagmorgen. Natuurlijk aan een democratische prijs.