Den Couter Festival 2016

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Op 23 april 2016 organiseert Jeugdhuis Den Couter al voor de vierde keer Den Couter Festival. Dit jaar pakken we het groter aan en voorzien we 3 stages: The Garden, The Youth Club en The YouCube. 

Het wordt een samenspel van verschillende genres, bands en DJ’s waardoor optredens en feest gecombineerd worden. 3 weken lang komen er telkens nieuwe namen bij. We lossen alvast een eerste lading!

Met Den Couter Festival 2016 zul je het begin van het festivalseizoen kunnen proeven. Daarvoor voorzien wij festivalfood, hennatattoo’s, waterpijpen en nog zoveel meer!

Ben je benieuwd wie je waar aan het werk kunt zien? Bekijk dan zeker onze voorlopige line-up:

〖〖〖 THE GARDEN 〗〗〗

☛ Warhola ☚

Warhola komt ons hoofdpodium veroveren met melancholische pop gecombineerd met heel wat elektronica. Na het winnen van Humo's Rock Rally schuimden deze mannen al heel wat festivals af en speelden onder meer als voorprogramma van Oscar and the Wolf.
https://soundcloud.com/warholamusic

☛ Fitzgerald ☚

Deze 5 kerels uit Diksmuide werden niet voor niets al benoemd tot Cutting Edge Talent. Met hun Indie slagen ze erin verrassend uit de hoek te komen en dat leverde onder meer al selecties op voor Westtalent en Humo’s Rock Rally.
http://vi.be/fitzgerald

☛ At First Sight ☚

Deze vier jongedames zorgen voor een ruige opening van The Garden, met covers van o.a. Royal Blood wordt het festival meteen goed ingezet!

〖〖〖 THE YOUTH CLUB 〗〗〗

☛ Skyve ☚

Een artiest dat eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Als Head of Music bij Studio Brussel, zijn nauwe samenwerking met Gunther D en zijn befaamde botsautomixes weet Skyve perfect hoe het kot in vuur en vlam te steken! Hij stond al op Pukkelpop, Tomorrowland, Rock Werchter en nu op het beste festival van ’t land: Den Couter Festival!
https://soundcloud.com/igotskyveonit

☛ Deaf Generation ☚

Geboren en getogen in ’t jeugdhuis en dus kunnen ze ook hier niet ontbreken! Ze stonden al op ontelbare feestjes in de Westhoek en omstreken en brengen een mish-mash-mix van verschillende genres. Ze behaalden finaleplaatsen op DJ-wedstrijden in Ieper, Kortrijk, Dadizele, Oostkamp en Gent en weten dus wat gedaan. Kortom brengen ze voor ieder wat wils!
https://soundcloud.com/deaf-generation

☛ Dizzy Dropz ☚

Van twee jonge talenten tot een vaste waarde in het Poperingse uitgaansleven, zo kun je dit DJ-duo het kortst omschrijven. Zoals gezien op My Set Rules brengen ze een mix van verschillende genres en ze weten wat het publiek wilt. Met andere woorden zijn ze perfect om jullie op te warmen voor Den Couter Festival!
https://soundcloud.com/dizzydropz

☛ Marie & Jeanne ☚

Deze naam zal voor de vaste jeugdhuisgangers niet onbekend in de oren klinken. Ze zijn onder andere bekend van Marginight. Als zij opmoeten zit je vaak al ver, maar geen paniek, zij ook! Ze brengen een set vol perfecte afsluiters, van schlagers, Nederlandstalig tot een goeie ouwe jumpschijf. Afsluiten in stijl noemen we dat!

〖〖〖 THE YOUCUBE 〗〗〗

☛ The Strzebonsky Noizescene ☚

Net zoals de naam doet vermoeden speelt dit duo er eigenwijs op los. Met enkel een vuile bas en een drum bij de hand slagen deze heren er in toch heel wat kabaal te maken. Doe je best je evenwicht te behouden als je op dit moment de YouCube voorbij loopt, want deze opkomende talenten zouden je wel eens van je sokken kunnen blazen.
https://soundcloud.com/thestrzebonskynoizescene

☛ Pjay ☚

Deze white-boy-rapper stond al meermaals op ons podium. Naast de teksten wordt ook de muziek volledig door hem zelf gemaakt. Pjay wist samen met zijn drummer al potten te breken als finalist van Westtalent en kreeg een selectie voor Humo’s Rock Rally.
https://soundcloud.com/pjay-music

☛ Mitch97 ☚

Met enkel een gitaar bij de hand opent Mitch de YouCube. Zijn covers van bekende en minder bekende nummers leverden hem onder meer al een optreden in Iedereen Beroemd op.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
VVK: 4 euro
ADD: 6 euro

info@dencouter.be
www.facebook.com/jeugdhuisdencouter