Coutercup 2012

07/07/2012 vanaf 07u00Naar jaarlijkse gewoonte pakt het JH op 7 juli 2012 weer uit met z'n prestigieus voetbaltornooi 'CouterCup' dat plaatsvindt op het voetbalcomplex in Poperinge.

Inschrijven kost je ploeg 40 euro. Een ploeg telt maximum 8 spelers. Ook kan 1 speler maar 1x ingeschreven worden en bijgevolg maar bij 1 ploeg spelen. De organisatie krijgt hier streng op toe.

In die 40 euro zijn er 8 gratis consumpties voorzien.
De dorst kan natuurlijk de hele dag gelest worden aan de bar. Ook de maag krijgt wat lekkers met heerlijke BBQ-worsten.

Er wordt telkens 15min aan één stuk gespeeld, en dit volgens het opgelegde schema. 5min te laat op het plein betekent forfait en 0-5 verlies (zonder discussie) Dit kan zeker voorkomen worden aangezien afgeroepen wordt wie op welk terrein en wanneer speelt.
 
De overige regels zijn vrij simpel; 

- er mag geduelleerd worden, maar tackles zijn uit den boze.
- terugspeelballen op de keeper, mogen door de doelman niet met de handen geraakt worden. 
- er mag gespeeld worden met studs, maar enkel als dit korte plastieken zijn; ijzeren studs zijn dus verboden!! 

Voor de rest is de scheidsrechter natuurlijk baas op het plein en er kunnen kaarten uitgedeeld worden (geel = geschorst voor 1 of meer wedstrijden (na overleg tussen scheidsrechter, organisatie en de betrokken speler // rood = geschorst voor de rest van het tornooi (ook dit zonder discussie!))

Graag wil ik nog de scheidsrechters bedanken die er ook dit jaar zullen voor zorgen dat alles fair en piekfijn verloopt.


Om in te schrijven, stuur je best een mailtje naar panna@dencouter.be  en geef je ploegnaam en ploegmakkers op (max. 8 spelers). Is dit gebeurd dan krijg je het rekeningnummer doorgestuurd om het geld over te schrijven. Daarna krijg je nog eens een bevestiging van betaling. Later krijg je dan de tornooi-uren doorgestuurd. 

Let wel, de plaatsen zijn beperkt.

Mvg,
JH Den Couter
WG Sport & Spel


Vorige edities